VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЕВРОШАМПИОНЪТ СТИЛИЯН ГЕОРГИЕВ ЩЕ УЧАСТВА В СВЕТОВНИТЕ ИГРИ В ПЕКИН (видео)

Борба

Добричлията Стилиян Георгиев, който е настоящ европейски шампион, ще участва в Световните игри по бойни изкуства, научи спортният сайт „Център спорт” от самия състезател. Планетарното състезание започва на 28 август в китайската столица Пекин и се организира от Международния олимпийски комитет. В нея ще бъдат разпределени отличията в 13 вида олимпийски и неолимпийски спортове – УШУ, айкидо, сумо, борба, самбо, таекуондо, бокс, джудо, джу-джицу, карате, кендо, кик-бокс, муай-тай, . Игрите ще се провеждат на всеки 4 години, както олимпиадите.


В сумото страната ни ще бъде представена от трима състезатели – Стилиян Георгиев, Тодор Джуров и Ана Методиева. Добруджанецът ще се представи в коронната му категория до 85 кг, както и в Open-a.
„За Китай ще отпътувам във вторник. В Световните игри, които са като олимпийски за бойните спортове, се участва само с покани от федерациите. Подготвен съм за състезанието е ще дам всичко от себе си, за да представя страната ни по най-достойни начин. След това насочвам подготовката си за световното в Полша, което започва на 15 октомври”, заяви специално за "Център спорт" Стилиян Георгиев.
Негови конкуренти за отличията ще бъдат състезатели от Египет, Холандия, Япония, Тайланд, Русия, Монголия, САЩ и др. държави.  Участниците в сумото са общо 80.

снимка centersport.org - Стилиян Георгиев с дъщеричката си

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter