VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИТАЛИЯ СРЕЩА БЪЛГАРИЯ В ПЪРВАТА СИ КОНТРОЛА

Волейбол

Селекционерът на мъжкия национален отбор на Италия по волейбол Андреа Анастази свика днес на лагер 16 състезатели, пише БТА. Това е началото на подготовката на "адзурите" за световното първенство, което ще се състои в десет италиански града от 25 септември до 10 октомври.


В различни италиански градове ще се изиграят до средата на септември останалите проверки, които са срещу Сърбия, Германия и Русия.
В първата фаза на подготовката ще участват Валерио Вермильо, Драган Травица, Микеле Баранович, Алесандро Фей, Михал Ласко, Матей Чернич, Симоне Пароди, Кристиан Савани, Габриеле Маруоти, Иван Зайцев, Луиджи Мастранджело, Емануеле Бирарели, Андреа Сала, Симоне Бути, Давиде Мара и Андреа Бари.
Двама са чужденците с италиански паспорти - полякът Михал Ласко, който играе в Марми Ланца Верона и Хърватинът Драган Травица, състезател на Акуа Парадизо Монца.
Въпреки славянските си имена Баранович, Чернич и Зайцев са родени в Италия и не се смятат за натурализирани чужденци.
Италианската федерация по волейбол е отправила молба за допускането на още трима състезатели - Матео Мартино, Роко Бароне и Лорис Маниа (ударението е на последното "а") във втората фаза на подготовката.
снимка fivb.org

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter