VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФИЛИП ФИЛИПОВ: КОГАТО ИМА НАСТРОЕНИЕ НЕЩАТА СЕ ПОЛУЧАВАТ

Футбол

Старши треньорът на Калиакра Филип Филипов изрази спокойствие и увереност преди утрешния двубой с Монтана, който ще се играе на градския стадион в Каварна. В интервю за клубния сайт пециалистът определи съперника като стойностен отбор с качествени футболисти и допълни, че мачът в никакъв случай няма да бъде лесен.


Фичо е наказан за един мач и няма да може да води отбора в първата домакинска среща за сезона. Въпреки това той подчерта, че не съжалява за реакцията си след гостуването в София и изрази надежда, че този път няма да има проблеми със съдийството. Ето какво още сподели наставникът на каварненци:

- Има ли настроение преди утрешния мач?
- Разбира се, настроението в отбора е добро, предвид победата с която стартирахме. Когато има настроение нещата се получават.

- По-уверени ли сте след успеха над Славия?
- Нормално е да има самочувствие, но не смятам, че мачът срещу Монтана ще е по-лесен. Победата над Славия вече е в историята. Във всеки мач трябва да се доказваме и да се раздваме.

- Монтана е един от по-непретенциозните отбори, има ли опасност от подценяване?
- Не бих нарекъл съперника непретенциозен. Монтана е един стойностен отбор, който притежава качествени футболисти и добър треньорски щаб. В първия кръг загубиха отчасти защото нямаха късмет. Играят добър футбол и няма място за подценяване.

- Наказан сте за един мач и няма да можете да водите отбора, съжалявате ли за реакцията си след гостуването в София?
- Не съжалявам. Не смятам, че съм казал нещо кой знае какво. Щом от Дисциплинарната комисия са преценили, че думите ми са били прекалено тежки, нормално е да бъда наказан. Но не мога да не отбележа, че въпросният съдия не получи наряд. Това говори, че и Съдийската комисия си върши добре работата.

- Очаквате ли подобни проблеми и в мача с Монтана?
- Не обичам да критикувам съдиите и хората които ме познават занят, че се въздържам от коментари. Когато има неволна грешка, не е фатално, стига да не е решаваща за изхода на мача. Ядосвам се когато има тенденция и се свири само в едната посока. Тогава се получава неприятно и хората които се опитват да си вършат работата се изнервят. Надявам се, че няма да имаме проблеми със съдийството.

- Антон Димитров също е наказан и ще пропусне мача, ще се отрази ли липсата му на отбора?
- Антон Димитров е важен играч, но ние разполагаме с 24 футболисти, които трябва да са готови да се включат във всеки един момент и да заместят когото и да било. За мен са важни формата и моментното състояние на състезателите. Не би трябвало липсата на Антон да се отрази на отбора.

- В първия мач не взеха участие млади играчи като Димитър Чевев и Иван Здравков, ще им дадете ли шанс срещу Монтана?
- Чечев и Здравков се нуждаят от още време. Те са добри футболисти, притежават качества, в тях се наблюдава голямо израстване след подготовката. Няма да е в този мач, но ще получат шанс и ще разчитам на тях.

- Предимство ли е, че ще играете мача на осветление?
- Предимството няма да е конкретно за нас. И двата отбора ще играят при по-добри условия. Добре е, че няма да играем в топло и задушно време.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter