VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДУНАВ ТРЕНИРА ЗА МАЧА С ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК)

Футбол

Софиянци ще свирят футболната среща в Русе


Футболистите на Дунав започнаха тренировки за мача с Черноморец (Балчик), след като ги бяха прекратили за седмица. 
Основната причина клубът от Русе да не се разпадне е надеждата спонсор да подпише договор и да спаси Дунав от финансовия колапс. Инвеститорът е извън Русе, а в момента се извършва преглед на документацията. Категоричен отговор - дали Дунав ще има нов спонсор, ще бъде даден най-вероятно в петък. Тогава ще се разбере дали отборът отива към разпад, или към "А" група.
В петък балчиклии ще потеглят за крайдунавския град. Треньорът Радостин Димов заяви, че не са си правили илюзии, че Дунав ще се разпадне. Футболистите от Белия град тренират на пълни обороти и ще отидат за трите точки. Наставникът няма да може да разчита само на Николай Костов, който се контузи по време на победата над Брестник. В същото време Димов ще може да разчита на друг защитник - Станислав Иванов, който е напълно възстановен. Играчите са получили премиите си за успеха на старта на шампионата още във вторник, съобщиха от клуба.
В същото време се разбра, че софийска съдийска тройка ще свири мача между Дунав и Черноморец от втория кръг на Източната "Б" група. Главен рефер на двубоя, който ще се играе в събота от 18 часа в Русе, е Калин Людмилов. Ще му помагат Кънчев и Стайков.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter