VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СЛЕД МАЧА СЛАВИЯ-КАЛИАКРА

Футбол

Треньорът на Калиакра Филип Филипов бе изключително доволен от победата на своя отбор в първия си мач в елита. Ето какво заяви той веднага след срещата на стадион "Овча купел".


"Мисля, че се получи добър мач, като се има предвид, че е първи за сезона и се игра при такова тежко време. Имахме своите шансове и се възползвахме от тях. Славия също имаше добри положения, но ги пропусна и не успяха да отбележат. Радвам се за успеха, но нашият тим стои здраво стъпил на земята и няма да се задоволи само с тази победа. Хубавото е, че в отбора няма напрежение, защото се борим само за красива игра. Затова ни изпратиха с аплодисменти, защото оценяват играта на отбора. Програмата за сезона е тежка и въобще нямаме намерение да смятаме отсега някакви точки. Нямаме амбиции да ставаме шампиони, а просто да играем нормален футбол. Днес съдията определено не ни остави да играем футбол. Спести червен картон за Славия, даде несъществуващи такива за нашия отбор и определено ги подпираше. Жалък съдия", заяви Филип Филипов.

"Имаше доста грешки, които трябва да премахнем. Аз казах и през седмицата, че ще е труден мач. Ранният гол ни стъписа днес. Публиката е права да иска винаги Славия да побеждава. Нямахме много положения, а малкото, които имахме, ги пропиляхме. Каквото мисля, ще го кажа на футболистите", заяви наставникът на Славия Емил Велев.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter