VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЕТИМА СА АУТ ОТ ДОБРУДЖА ЗА СТАРТА НА ПЪРВЕНСТВОТО

Футбол

Петима футболисти на Добруджа ще пропуснат първия мач на отбор от шампионата на Източната “Б” група. За Любимец няма да пътуват контузените Николай Илиев – Пурата, Венци Желев, Павлин Тодоров и вратарят Христо Николов – Бучи. Извън групата остава и Атанас Димов, който има наказание.


 

Треньорът Диян Божилов има група от 14 здрави футболисти. Затова той ще извика за гостуването и трима юноши. Наставникът на клуба е освободил двамата руснаци, които бяха дошли на проби. Все още не е взел окончателно решение за вратаря Дилян Илиев дали да остане в тима.

В същото време наставникът на Черноморец (Балчик) – Радостин Димов, заяви че не е изправен пред кадрови проблеми. Той дори се чуди кой да избере да попадне в групата за гостуването на Брестник. Двубоят ще пропусне само Станислав Иванов. Днес от клуба официално потвърдиха, че бюджетът им ще бъде 1 милион лева.

През есента футболистите от Балчик ще продължат да играят мачовете си в Албена, като се очаква пролетните битки вече да бъдат на стадиона в Белия град, където започва реконструкция.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter