VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДАНЧО ГОСПОДИНОВ: В НАЧАЛОТО ЩЕ Е ТРУДНО, ДАНО ДА НАДХВЪРЛИМ СЕБЕ СИ

Футбол

Основната ми цел е да се представя добре с Калиакра и отборът да остане в групата. Това заяви в интервю за клубния сайт вратарят на Славия Йордан Господинов, който ще играе като преотстъпен за каварненци. Господинов сподели, че по всяка вероятност няма да вземе участие в мача срещу “белите”, тъй като от Овча Купел са поставили такова искане.


-  Как се чувстваш в Калиакра и оправдани ли са очакванията ти до момента?
-  Да, всичко е нормално. Свиквам с момчетата и с обстановката. Нещата са точно такива, каквито ги очаквах. Знаех, че организацията е добра, още преди няколко години се говореше, че клубът притежава организация на ниво А група.
-  Доволен ли си от подготовката и от изиграните контроли?
-  Доволен съм, прави ми впечатление, че се обръща особено внимание на физическата подготовка. Това ми е 24-а или 25-а подготовка, няма нещо, което да не съм виждал. Опитваме се да се подготвим максимално за първенството.
-  Как се стигна до идването ти в Каварна, имаше ли други оферти за теб?
-  Имах разговори с Черно море, долколкото знам е имало оферти и от други отбори от А група. Решението да дойда в Каварна го взе Славия. Алтернативите, които имах пред себе си бяха или да играя като преотстъпен в Калиакра, или да бъда четвърти вратар в Славия. Това в никакъв случай не означава, че съм дошъл с нежелание. Аз съм професионалист и няма място за претенции. Основната ми цел сега е да се представям добре и отборът да остане в А група.
-  В отбора личат едва няколко имена, които притежават опит и самочувствие за А група, ще успеете ли да предадете тази увереност на останалите?
-  Ние не можем да им предадем самочувствие и увереност. Повечето нямат играни мачове в А група. Особено през първите няколко кръга напрежението в отбора ще бъде голямо. В психологическо отношение ще им бъде трудно. Всеки минава по този път, ще трябва да се справим с това и всичко ще си дойде на мястото. Ние, разбира се, ще се опитаме да помогнем с опита си.
-  За последно игра в Локо (Мездра), можеш ли да направиш някаква съпоставка с Калиакра?
-  Двата отбора определено се различават. Каквото и да си говорим, целта на Калиакра през този сезон ще бъде да се задържи в групата. Едно 8-о или 9-о място ще бъде много добре, дай, Боже да надминем себе си. Трудностите пред нас ще са много. Въпреки това Калиакра няма проблемите на Локо (Мездра) – във финансово и организационно отношение. Доколкото знам, клубът пртежава сравнително добра финансова стабилност, която да компенсира останалите минуси.
-  Още в първия кръг се изправяте срещу Славия, има ли уговорка ти да не вземеш участие в този мач и какви са твоите очаквания?
-  Доколкото знам от Славия са поставили искане да пропусна мача. Това решение ще се вземе от двете ръководства. В договора ми няма такава опция, но по всяка вероятност няма да играя. Колкото до моите очаквания – реално погледнато Славия е фаворит в мача. Все пак – футболът затова е най-интересната игра, защото е непридвидим.
-  Какъв ще бъде дебютът на Калиакра в А група според теб?
-  В началото определено ще ни бъде много трудно с оглед на програмата която имаме. Всяка точка която успеем да вземем от първите няколко кръга – особено гостуванията, ще бъде голям успех. Ще се постараем да съберем колкото се може повече. После идват отборите от нашата черга – надявам се, че там ще трупаме актив.


Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции






Ако сте изгубили парола?

Hit Counter