VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВЕНЦИ ВАСИЛЕВ: ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ЖЕЛАНИЕ И АГРЕСИЯ ВЪВ ФУТБОЛИСТИТЕ

Футбол

Доволен съм от това, което показва Калиакра до момента, искам да виждам желание и агресия. Това заяви в интервю за клубния сайт президентът на българското Каляри Венци Василев, който в момента е с отбора в Трявна. Василев сподели още, че до края на подготовката е възможно да бъде привлечен още един нападател.


„За мен резултатите, които записва отборът в контролите са без значение. Важно е как играят футболистите и дали се раздават на 100 %. Искам да виждам желание и агресия във всеки един от тях. Резултатите ще дойдат впоследствие. Освен това има едно неписано правило – който побеждава в контролите, после пука гуми”, отсече президентът на Калиакра.
„Доволен съм от това, което показват момчетата до момента, предвид жегата и физическото натоварване. Тренират със старание и настроение, при вчерашната победа отново се раздадоха”, добави той.
Василев говори за подготвителния лагер в Трявна и за селекцията на отбора.
„Тук идваме за четвърти или пети път. Планинският въздух тук е идеален за подготовката на тима, освен това има всички необходими условия за добри резултати.
Може да се каже, че селекцията е приключила и това е окончателният отбор, с който ще разполагаме в първенството. Не е изключено обаче да привлечем още един нападател, от който определено имаме нужда. До момента търсенето ни беше без успех – било заради качествата на играчите, било заради завишени финансови изисквания”, отбеляза той.
„Не очаквам чудеса от старта на първенството, предвид трудната ни програма. Все пак вярвам, че ще успеем да излъжем някого и можем да вземем 4 точки от първите 4 кръга”, завърши президентът на Калиакра.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter