VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НИКОЛАЙ ПЕТРОВ: В КАВАРНА ЩЕ ДОКАЖА, ЧЕ НЕ СЪМ ЧЕРНА ОВЦА

Футбол

Това, че съм по-затворен не означава, че съм луда глава. Освен доброто ми представяне в Калиакра, най-голямата ми цел е да опровергая тези спекулации. Това заяви в интервю за клубния сайт бившият халф на Славия Николай Петров. Новото попълнение в тима на Филип Филипов говори за причините да се раздели с бившия си клуб, както и за амбициите с екипа на Калиакра.


- От три седмици тренираш с Калиакра, адаптира ли се вече и как ти се струва атмосферата?
- Атмосферата определено е добра. Треньорът Филип Филипов и неговият екип работят отлично с футболистите и новите бързо се приспособяват. Нещата вървят добре.
- Какво те доведе в Каварна?
- Като начало отношението, което усетих при разговорите с господин Цонев. Освен това съм работил с Филип Филипов в юношеския национален отбор и ми допада неговото виждане и неговите методи.
- Доста неща се изписаха за раздялата ти със Славия, каква е истинската причина?
- Не сме в добри отношения с новия треньор на Славия Емил Велев. Той не желае да разчита на мен и най-добрият вариант беше всеки да поеме по пътя си без дрязги и скандали. Разбира се, не съжалявам за това решение.
- Много хора те нарочиха за черна овца и скандалджия, на какво се дължи тази твоя слава?
- Освен доброто ми представяне в Калиакра, най-голямата ми цел е да опровергая тези спекулации. В Каварна ще докажа, че не съм черна овца. Това, че съм по-затворен не означава, че съм луда глава.
- Как върви подготовката на отбора, доволен ли си от контролите, които изиграхте до момента?
- Това, което свършихме от началото на подготовката и това, което предстои в следващите дни е най-трудното. Без тичане и здрави тренировки обаче, няма как да издържим в официалните мачове. Всичко върви по план.
- Ще успее ли Калиакра да се превърне във фактор в първенството?
- Не мисля, че целта на ръководството е Калиакра да бъде хит или някакъв фактор. Това, което се цели е феновете да се радват на един отбор, който играе в А група и се преставя задоволително. Важно е радваме тези хора, а те да идват и да ни подкрепят.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter