VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

УБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА ЗА ВЕТЕРАНИТЕ НА ДОБРУДЖА

Футбол

Отборът на Добруджа постигна поредната си убедителна победа в първенството на ветераните. След като на финала на областния шампионат се наложиха с 4:1 над състава на Калиакра, в следващата фаза "жълто-зелените" разгромиха със същия резултат и тима на Панайот Волов (Шумен).


Добруджанци установиха игрово надмощие от самото начало на срещата и на почивката вече водеха с 3:0. Головата сметка на зобричкия тим откри Валентин Ангелов, а до края на полувремето се разписаха още Светослав Кръстев и Стефан Лазаров. През втората част добруджанци отново бяха по-добрият тим на терена и влезлият като резерва Теодор Катранджиев вкара за 4:0. Единственото попадение за шуменци отбеляза Милен Христов.
Следващият мач за добруджанци е на 1 юли. Тогава те ще премерят сили с ветераните на Черно море (Варна). От председателя на Областния съвет на БФС Иван Манолов научихме, че днес ще стане ясно къде ще се проведе срещата. Съставът на Добруджа: Ивелин Катранджиев, Румен Славов (Валентин Пейчев), Георги Бонев, Сергей Димитров, Стефан Аспарухов (Георги Матеев), Сашо Трифонов, Светослав Кръстев, Валентин Ангелов, Румен Боев, Стефан Лазаров (Теодор Катранджиев).   

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter