VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПОЗИЦИЯ НА АГИТКАТА НА ДОБРУДЖА

Футбол

Агитката на Добруджа определя като безпринципно и неморално решението на Светослав Петров – възпитаник на детско-юношеската школа на жълто-зеления отбор да играе през новия сезон в “Калиакра” /Каварна/. Не приемаме това решение на Светослав Петров най-вече заради обещанието, което той погази.


Пред най-верните привърженици на жълто-зелените в края на 2007 г. футболистът заяви, че в България може да играе само за два отбора – Добруджа и ЦСКА. Преди да изрече това обещание той вече бе играл за “Локомотив” /София/. Приехме обещаното безрезервно и вярвахме, че Светослав Петров ще удържи на думата си. Но ето, че научаваме за неговото преминаване в “Калиакра” – отбор, който не е обичан от привържениците на “Добруджа” заради непремерените изказвания на кмета на Каварна Цонко Цонев по адрес на любимия ни жълто-зелен отбор. Разбираме, че става въпрос за пари. Мъжете обаче държат на думата си и точно затова според нас решението на Светослав Петров е неморално. Наясно сме, че Калиакра е в А група и разполага с много по-голям бюджет от “Добруджа”. Явно в Каварна са способни да осигурят повече средства за футбола от областен град като Добрич. Но обещанията се дават, за да се изпълняват, а не за да се харесаш в определен момент на феновете. Пред медиите Светослав Петров е завявал, че в сърцето му са два отбора – Добруджа и ЦСКА. С делата си той не потвърждава тези думи.
Ние, привържениците на Добруджа заявяваме, че ще преосмислим отношението си към Светослав Петров.Той повече не може да разчита на уважение от “жълто-зеления” сектор. Със сигурност в Каварна Светослав Петров няма да срещне това отношение на феновете, което имаше само допреди няколко дни в Добрич .
ДОБРИЧ ЗНАЧИ ДОБРУДЖА !!!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter