VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ШАМПИОНСКА ТИТЛА ЗА НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ ОТ ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО В ПАЗАРДЖИК

Колоездене

Продължава отличното представяне на добричките колоездачи в състезанията у нас и в чужбина. На проведения в Пазарджик държавен личен шампионат на шосе за момчета до 14 години Николай Михайлов демонстрира завидни умения и съвсем заслужено спечели титлата в надпреварата на 5 км индивидуално по часовник.


 

Възпитаникът на Георги Друмев се нареди сред призьорите и в общия старт на 30 км. В тази дисциплина той финишира трети и се окичи с бронзов медал. Голяма заслуга за победата на Николай Михайлов имат неговите съотборници Теодор Деянов и Стоян Красимиров, които го подкрепяха в първенството. Ето какво сподели след финала треньорът Георги Друмев: "Изключително съм доволен от представянето на момчетата. Целите, които си поставихме, ги реализирахме. Сега ни предстоят първенствата на писта. Надявам се и в тях да се представим успешно."

 

 

Николай Росенов Михайлов е роден на 07.09.1996 г. Занимава се с колоездене от 2006 г. под ръководството на треньора Георги Друмев. Възпитаник е на добричкото спортно училище "Г.Ст. Раковски". Капитан на отбора на момчетата от 2008 г. Печелил е призови места от пистови и шосейни състезания. През 2011 г. ще се състезава при юношите младша възраст. Според специалистите той е един от най-добрите и най-надеждни състезатели на КК "Добрич 1905".    

 

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter