VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

17 ЗАПОЧНАХА С ДОБРУДЖА

Футбол

17 футболисти взеха участие в днешната първа тренировка на "Добруджа" от лятната подготовка. Заниманието беше водено от новия старши треньор Диян Божилов. В тренировката се включиха новите попълнения Филип Флоров и Николай Илиев. В близките дни ще се появи бившият футболист на "Калиакра" Валери Михайлов, който е получил по-дълга почивка. Венци Желев не тренира, тъй като има ангажименти с Несебър до края на месеца.


С "жълто-зелените" на стадион "Дружба" тренира 19-годишният Михаил Паскалев, който за последно е играл в школата на "Черно море" (Варна). Той може да играе като офанзивен халф и нападател. В отбора Паскалев е на проби, но ще замине с тима на лагер в Трявна от 27 юни до 10 юли. Ако покаже качества, ще остане в клуба.
"От днес поемам много голяма отговорност. Надявам се да играем добър футбол и да върнем публиката на стадиона. В новото първенство ще се целим в шестицата, но всичко зависи от крайното решение за броя на отпадащите", заяви Божилов.
Той добави, че след лагера добричлии ще тренират при домашни условия. До началото на шампионата очаква 1-2 нападатели, с които групата да стане 20 - 22. Вратарят Христо Николов ще бъде опериран на 23 юни и затова не взе участие в днешното занимание. След операцията ще се нуждае 20 дни от възстановяване. Божилов добави, че по време на лагера ще вземе и вратар от юношите.
До края на седмицата "Добруджа" ще тренира двуразово в Добрич.

varnautre.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter