VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КРАСАВИЦИ НАМАЗАХА ТЕЛАТА СИ С БОЯ ЗА МОНДИАЛА

Футбол

Около световните първенства по футбол страстите винаги се разгорещяват... За покачването на настроението в ЮАР спомогнаха и четири прекрасни нежни създания със статут на WAGs. Футболните съпруги и приятелки изгряха на страниците на едно от най-популярните списания в света "Спортс Илюстрейтид", което по традиция залага на известни имена в бански костюми. Този път обаче оскъдните дрешки на момичетата не са от плат, а от боя.Чрез изкуството "бодипейнтинг" са представени четири от страните-участници на Мондиал 2010, а като модели са се изявили гаджето на Бастиан Швайнщайнер - Сара Бранднер (Германия), годеницата на Питър Крауч - Абигейл Кланси (Англия), съпругата на Клинт Демпси - Бетани (САЩ) и половинката на Кристиан Виери - Мелиса Сата (Италия).

Техните "тоалети" са истинско произведение на изкуството и са дело на художника Джоан Геър. Фотосесията се състоя в Ню Йорк, където красавиците позираха пред обектива на Ю Цай.

И за четирите това е дебют на страниците на "Спортс Илюстрейтид". Но докато две от тях - Аби Кланси и Мелиса Сата са професионални модели, то Сара почти няма опит, а за Бетани снимките си бяха истинско предизвикателство, тъй като тя е далеч от бляскавия свят на модата. Г-жа Демпси по професия е психолог и досега не й се беше налагало да разкрива прелестите си пред професионален фотограф.

http://worldcup.sportal.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter