VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В БАЛЧИК НЯМА ДА РАЗЧИТАТ НА ПРЕОТСТЪПЕНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ

Футбол

Старши треньорът на Черноморец (Балчик) Радостин Димов заяви за медиите, че занапред няма да разчита на преотстъпени футболисти.


 

Младият специалист явно е останал разочарован от решението на варненския клуб да си вземе четиримата състезатели - защитниците Даниел Граматиков и Николай Илиев и халфовете Янчо Андреев и Владко Костадинов, за да ги преотстъпи на други отбори. Треньорът на тима от Белия град обаче очаква в най-скоро време да намери заместници на напусналите играчи. В момента той води разговори за привличането на други четирима футболисти с опит в "А" група, като очакванията са до утре преговорите с тях да бъдат финализирани. Става въпрос за един защитник и трима халфове. Що се отнася до информацията в някои централни медии, че Балчик и Монтана спорят за халфа Янко Костурков, Радостин Димов заяви, че ясно е обяснил на 28-ия полузащитник, който за последно е играл в отбор от Малдивските острови, какви условия предлага Черноморец и че до четвъртък ще чака неговия отговор. Янко Костурков е бивш състезател на Черно море (Варна), Пирин (Благоевград) и Берое (Стара Загора).

Сигурно попълнение в балчишкия тим е централният нападател Десислав Русев, който преди няколко сезона носеше екипа на Добруджа в "А" група. Междувременно научихме, че първата тренировка на Черноморец ще е на 21 юни, а седмица по-късно избраниците на Радостин Димов ще заминат на подготвителен лагер в Дряново.      

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter