VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВЕНЦИ ЖЕЛЕВ И ФИЛИП ФЛОРОВ ОТНОВО ЩЕ ИГРАЯТ ЗА ДОБРУДЖА

Футбол

Макар че ваканцията за футболистите на Добруджа продължава, новият старши треньор Диян Божилов работи много сериозно по селекцията за новия сезон.


От него научихме, че сигурни нови попълнения вече са халфовете Венцислав Желев и Филип Флоров. Двамата са уточнили всички детайли с ръководството на клуба и е въпрос на формалност да подпишат договори. Жълто-зеления екип на Добруджа ще облече и левият бек Николай Илиев, който е състезател на Черно море (Варна). Той ще играе в добричкия тим като преотстъпен. "Водим преговори с още двама-трима състезатели, но имената им ще бъдат обявени едва когато сме сигурни, че ще дойдат при нас", каза още Диян Божилов. В първия тим на Добруджа ще бъдат привлечени и няколко момчета от юношеския състав. Отсега се знае, че нападателите Филип Филчев и Ивайло Лазаров ще започнат предсезонната подготовка с мъжкия състав.

Старши треньорът на Добруджа обяви и имената на футболистите, които ще бъдат освободени. Това са Кирил Божанов и Ивайло Георгиев, Миша Милошевич и Станислав Петров. научихме още, че договорът на Георги Няголов няма да бъде подновен, а капитанът на тима Атанас Георгиев прекратява своята кариера и ще започне треньорски курсове. Христо Галинов пък ще бъде преотстъпен на друг отбор.

Футболистите ще се съберат за първа тренировка на 21 юни, а от 28 юни до 10 юли ще бъдат на подготвителен лагер в Трявна.   

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter