VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЯСНИ СА ФУТБОЛИСТИТЕ, КОИТО НАПУСКАТ ДОБРУДЖА

Футбол

Вече са ясни футболистите, които ще бъдат освободени от Добруджа, съобщи старши-треньорът Диян Божилов.


Това са вече обявените Кирил Божанов и Ивайло Георгиев, както и Миша Милошевич и Станислав Петров. Договорът на Георги Няголов няма да бъде подновен, Иво Кискинов най-вероятно ще започне работа в детско-юношеската школа на клуба, а Атанас Георгиев прекратява своята кариера и ще започне курсове в треньорска школа за кондиционен треньор. Христо Галинов ще бъде преотстъпен на друг отбор. Диян Божилов все още се колебае за едно-две имена, но тяхното оставане в тима ще зависи от селекцията.

Сигурните нови попълнения към този момент са Венци Желев и Филип Флоров. Двамата са уточнили всички детайли с ръководството на Добруджа и е въпрос на формалност да подпишат договори. Водят се преговори с още двама-трима състезатели, но техните имена ще станат ясни в началото на следващата седмица. Междувременно Симеон Симеонов, Павлин Тодоров и Митко Василев са подновили договорите си с клуба.

Вече е уточнено всичко около първия подготвителен лагер на Добруджа, който ще се проведе в Трявна от 28 юни до 10 юли. Предстои да бъде уреден съперник за контролна среща в края на лагера, като вариантите пред “жълто-зелените” са тимовете на Етър (Велико Търново) или Янтра (Габрово).

Диян Божилов призна, че няма да има съществени промени в треньорския щаб. Досегашният треньор на вратарите Костадин Костадинов остава в клуба, ще бъде привлечен и още един масажист.  

Петър Петров, радио "Добруджа"

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter