VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЪРВИ ТОЧКИ ЗА ИВЕЛИН ИВАНОВ ЗА СВЕТОВНАТА КУПА

Колоездене

Възпитаникът на Георги Друмев от клуба по колоездене Добрич 1905 -  Ивелин Иванов, спечели първите си точки за световната купа. Добруджанецът завърши сред най-добрите в два международни класика в сръбския град Нови сад. В първия ден той е финиширал седми на 115 км, а във втория ден завършил 12-и. В надпреварата, която е била за юноши старша възраст, са се включили 146 колоездачи.


“Иво се представи страхотно. Много съм доволен от неговото участие. Възхитен съм от организацията на домакините, които преди стартовете популяризираха колоезденето с детско състезание. Иво се представи най-добре от петимата ни национали, независимо че имаше проблеми с веригата, спука две гуми, счупи предна капа” - заяви Георги Друмев, който до края на календарната година е натоварен с функциите на помощник-треньор на националите - юноши младша и старша възрасти. Наставник на представителните ни гарнитури ще бъде Живко Димитров.
От петък до неделя добричлии ще участват в турнира за купа “Несебър”, която е за всички възрастови групи, без мъже. След това юношеските ни национали ще застанат на старт в Молдова, където в групата ще бъде включен и братът на Ивелин Иванов - Йордан Иванов.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter