VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГОРСКИЯ ЦЕПИ ВЯТЪРА С НЕДОСТИЖИМА СКОРОСТ

Колоездене

Иван Йорданов – Горския, е големият победител в отминалото колоездачно състезание за ветерани, организирано от “Добрич 1905”. Той триумфира в дисциплините “10 километра индивидуално преследване по часовник” и в общия старт с дължина 70 км. Опитният колоездач участва в групата до 50-60 години. В двете дисциплини остави след себе си своя съотборник Иван Василев, като в преследването изтръгна победата само с 8 секунди преднина.


При 40-50-годишните победител на по-късата дистанция е Бойко Ангелов от Троян, следван от Никола Димитров от Добрич и Веселин Радомиров от Стара Загора. В Общия старт Никола Димитров бе най-бърз от всички. В тройката влязоха още Бойко Ангелов от Троян и Манол Стоянов от Елит Пелин.

Колоездачите над 60 години премериха сили само в Общ старт. Първи финалната линия пресече Недялко Петров от Сливен. Второто място зае Никола Демирев от Бургас, а третото – Георги Иванов от Плевен.

Георги Друмев заяви, че в преследването участниците са стартирали със специални колелета, които предават вид на състезателя за най-добра аеродинамична форма, която допринася за по-малко сцепление с вятъра. Така участниците могат да дадат и по-добро време.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter