VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТРЕТО МЯСТО ЗА МОМЧЕТАТА НА ГЕОРГИ ДРУМЕВ

Колоездене

Отлично се представиха състезателите на КК "Добрич 1905" в държавния отборен шампионат по колоездене на шосе за юноши младша възраст, който се проведе в Добрич. В дисциплината 10 км индивидуално по часовник възпитаниците на Георги Друмев демонстрираха завидни умения и показаха, че са най-добрите. Жулиян Иванов зае първото място с време 14 мин. и 16 сек., а непосредствено след него финишира съотборникът му Милен Маринов. С този успех състезателите на КК "Добрич 1905" поведоха в генералното класиране с 2 секунди преднина пред отбора на "Лястовица" (Казанлък).


 

Във втората дисциплина от шампионата - 70 км общ старт, при силно начупен терен и множество тежки и стръмни височини, най-добре от добричките колоездачи се представи Милен Маринов, който завърши пети. В крайното класиране отборът на "Добрич 1905" се нареди на трето място. Честта на клуба в първенството защитаваха Милен Маринов, Николай Янков, Петър Петров, Димитър Христов, Пламен Павлинов, Жулиян Иванов, Стефан Бонев и Иван Русицов. Победител стана тимът на "Лястовица" (Казанлък), а второ място заеха момчетата от "Хемус" (Троян).

Ето какво сподели след състезанието треньорът Георги Друмев: "Изключително съм доволен от представянето на момчетата. Въпреки тежките финансови условия в клуба успяхме да се задържим в тройката и да бием отборите на богати клубове като Бургас, Несебър и Пловдив."

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter