VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЕОРГИ ДРУМЕВ ПУСКА ДВА ОТБОРА В НАЦИОНАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО

Колоездене

Известни са вече състезателите, които ще защитават цветовете на “Добрич 1905” държавния отборен шампионат по колоездене на шосе  за юноши младша възраст, на който добричлии са домакини през почивните дни. Треньорът Георги Друмев е сформирал два отбора. В представителния тим, в който попадат по-изявени състезатели са: Милен Мариянов, Николай Янков, Петър Петров, Димитър Христов и Пламен Павлинов. В другия тим са колоездачите Иван Росицов, Жулиян Иванов, Стефан Бонев.   


В събота участниците ще застанат на старта в 17.30 часа в село Паскалево, за да участват в дисциплината “индивидуално преследване по часовник” с дължина 10 километра. Маршрутът ще бъде до село Овчарово и обратно. На 16 май от 9.30 часа ще бъде дадено началото и на общия старт с дължина 70 километра. Той ще бъде с маршрут Паскалево – Крушари – Телериг – Оногур – Балик – Житница – Лясково.

Паралелно с това ще се проведе и колонадпревара за купа “Добрич” за ветерани в три възрастови групи - от 40 до 50 г., между 50 и 60 г.  и над 60 г. Те ще премерят сили в същите дисциплини, като стартовете им ще бъдат от 16.30 ч. в събота и от 10 часа в неделя.

Над 15 ветерани от Добрич ще се качат на своите велосипеди и ще покажат, че продължават майсторски да ги управляват. С шанс да попаднат сред първите при 40-50-годишните са Никола Димитров и Димо Димитров. Иван Йорданов и Алберт Кох ще атакуват медалите при 50-60-годишните, а надеждите ни за призови класирания при колоездачите над 60 години са свързани с Иван Василев и Димитър Хаджиев.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter