VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРИЧ ДОМАКИНСТВА НА НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО

Колоездене

В събота и неделя клубът по колоездене “Добрич 1905” ще бъде  домакин на държавния отборен шампионат по колоездене на шосе  за юноши младша възраст, съобщи за "Център спорт" треньорът Георги Друмев. В първия ден участниците ще застанат на старта в 17.30 часа в село Паскалево, за да участват в дисциплината “индивидуално преследване по часовник” с дължина 10 километра. Маршрутът ще бъде до село Овчарово и обратно. На 16 май от 9.30 часа ще бъде дадено началото и на общия старт с дължина 70 километра. Той ще бъде с маршрут Паскалево – Крушари – Телериг – Оногур – Балик – Житница – Лясково.


Паралелно с това ще се проведе и колонадпревара за купа “Добрич” за ветерани в три възрастови групи - от 40 до 50 г., между 50 и 60 г.  и над 60 г. Те ще премерят сили в същите дисциплини, като стартовете им ще бъдат от 16.30 ч. в събота и от 10 часа в неделя.

“С Управителния съвет на клуба избрахме силно начупен терен със стръмни и тежки височини, даващи възможност на спортистите да покажат най-добре своята подготовка и възможности”, заяви Друмев. Той изказа своята голяма благодарност към бизнесмена Георги Георгиев от бензиностанция МТТ за дареното гориво за участието на добричките колоездачи в Сливен. “Радвам се, че в Добрич все още има такива сърцати бизнесмени, които мислят за спорта. Благодарение на него ние стигнахме до успехите в Сливен”, добави Друмев.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter