VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА ВЛИЗА В “А” ГРУПА С КОФЕ БАБОНЕ И ВЛАДИ ВЪРГАЛА

Футбол

Цонко Цонев: Няма да повторим грешката на националите ни от 1987 г.

 

Шоумените Кофе Бабоне и Влади Въргала ще бъдат водещи на тържеството на стадиона в Каварна в съботния ден, когато се очаква футболистите на Калиакра за първи път в историята на клуба да подпечатат визата му за “А” група. Двамата ще забавляват публиката преди и след мача, както и по време на полувремето. Запалянковците на стадиона ги очаква и множество награди. Част от тях ще бъдат раздадени с томбола.


“Няма да повтаряме грешката на националите на България от 11 ноември 1987 г. Тогава ни трябваше равен срещу Шотландия, за да се класираме за европейското първенство през 1988 г., а накрая загубихме с гол в края на мача. На нас също ни трябва равен за промоция в елита, но ще играем само за победа, която ще преследваме още от първата минута”, заяви за спортния сайт "Център спорт" кметът на Каварна и финансов благодетел Цонко Цонев.

Той си направи лека закачка със съседите от Балчик като каза, че отборът на Калиакра, който е с бюджет от 1 милион лева и е по-малък от този на Черноморец, ще влезе в “А” група, а съседите им ще останат във втора дивизия.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter