VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНКО ЦОНЕВ: НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ПОМОРИЕ И МИТКО СЪБЕВ - НЯМА НИКАКЪВ ФЕЪРПЛЕЙ

Футбол

Президентът на Калиакра и кмет на Каварна Цонко Цонев заяви пред FOOTBALL24.BG, че е много доволен от победата над Добруджа с 1:0. "Получи се един хубав и мъжки мач, радвам се, че победихме. Доволен съм, взехме много важни три точки. Надявам се до края да си вземем и другите мачове и да завършим първи в групата.


Ние имахме шансове да вкараме още голове на Добруджа. те обаче също имаха шансове. Трябва да се вземе на предвид, че мачът бе труден за нас, тъй като шестима от титулярите ни не бяха на терена, заради контузии", заяви Цонко Цонев.
Той не скри учудването си, че Черноморец (Поморие) толкова бързо се е предал срещу Несебър.
"Учуден съм, че Черноморец (Поморие) толкова бързо се предадоха в Несебър. Нищо чудно обаче, че е такъв резултата, след като в състава на домакините е онова дуо Василев - Желязков. Вече можем да зачеркнем Черноморец и Митко Събев като феърплей отбор", добави кметът на Каварна.
"Мога да кажа само едно браво на Любимец, момчетата изиграха мъжки мач с Дунав (Русе). Надявам се да не се предават и срещу Несебър и да вземат нещо от тях. Вярвам, че Любимец може да се противопостави на Несебър, те имат много добър треньор в лицето на Стамен Белчев, който се е доказал вече с качествата си. На нас пък ни предстои тежко гостуване на пловдивския Спартак, един от най-добрите отбори в групата. Имат много добри футболисти, пловдивска школа. Надявам се обаче да спечелим срещу тях", завърши Цонко Цонев.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter