VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНКО ЦОНЕВ: ОТ ДРУГАТА ГОДИНА БОЙКОТИРАМЕ ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ, ЙОРДАНОВ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК

Футбол

Президентът на Калиакра и кмет на Каварна Цонко Цонев заяви пред football24.bg , че е много разочарован след загубата след дузпи от Черноморец (Поморие) и отпадането на тима на 1/2 финалите на турнира за Купата на България. Босът на каварненци не скри и разочарованието си от съдийството на Георги Йорданов, който според него е свирил безобразно в този мач и благодарение най-вече на него, домакините от Поморие са стигнали до крайния успех.


"Този некадърник Георги Йорданов опорочи мача. Тотално поръчков съдия ама тотално поръчков. Абсолютен некадърник. Да има как и гол щеше да вкара за Поморие, за да ни бият в редовното време. Пълен престъпник. Препоръчвам го да не се мярка около Каварна, защото не мога да му гарантирам сигурността. Феновете на Калиакра могат да го разфасоват, ако го мернат някъде около нашия град", заяви Цонев.
"Ако такива съдии ни свирят до края на първенството и ни попречат да влезем в елита с тенденциозно съдийство, тогава ще има големи изненади за футболния съюз. Ще става каквото ще става. Този Йорданов е човек на Боби Михайлов. Ако той свири на Поморие на финала, то те ще спечелят Купата на България. Този некадърник да има как и гол щеше да ни вкара. Пет минути се правеше на ударен и не пускаше Александър Събев, който чакаше около страничната линия, докато Черноморец не вкара гол. Ние бяхме  тогава с човек по-малко. Нямаше и червен картон за нашия капитан, напълно пресилен беше. При дузпите видяхте ли как техният футболист беше спрял и би чак, когато нашият вратар се метна? Това го няма никъде във футбола. Плюс това вратарят на Поморие бе излязъл на един метър пред вратата, когато нашите биха дузпи. Бойкотираме турнира за Купата на България и няма да участваме там, ще си платим глоби каквото трябва, но няма да играем там, Ще дадем шанс на други отбори. Явно в този турнир всичко е предрешено. Онзи Ангел Ангелов е цвете за мирисане пред този Йорданов. По голям футболен некадърник не бях виждал. Иначе съм доволен от играта на нашия отбор, стараха се момчетата, но в края доста време бяхме с човек по-малко.", добави афектираният кмет на Каварна.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter