VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГАФ В УЧЕНИЧЕСКИТЕ ИГРИ СПРЯ ДЕВОЙКИТЕ НА “СВ. КЛ. ОХРИДСКИ”

Баскетбол

Девойките на СОУ “Св. Климент Охридски” пропуснаха зоналния шампионат по баскетбол за момичета от 8 до 10 клас, съобщи за "Център спорт" преподавателката им Дануша Ялъмова. Причината е, че като областен първенец те не били информирани кога и къде да се явят за баскетболните срещи.


“Никой не ни съобщи кога ще са мачовете. Отборът се подготвя сериозно за тях, а в крайна сметка се оказа, че трудът на 16-годишните момичета е отишъл на вятъра. Човекът в Добрич, който е виновен за този гаф, да дойде във физкултурния салон на училището ни и да им се извини лично, защото това е подигравка към техния труд. Когато трябваше да си получат стоте лева за участие в първия етап, ни намериха, а сега не си свършиха работата докрай”, възмутено заяви Дануша Ялъмова.

Потърсихме за коментар и отговорника за провеждането на ученическите първенства – Богомил Йорданов от клуб "Спорт с ученици". Той заяви, че е имал информация от Янаки Янакиев, че е предал на Виктор Найденов кога ще бъде зоналният шампионат. “Ще направя очна ставка с двамата. За съжаление, ако е станал гаф, вече е късно да се поправи, защото след броени дни започват финалите”, заяви Йорданов. Директорът на отдел “Образование” Нейчо Нейчев също се ангажира да провери случая.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter