VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТОЯН СТОЯНОВ ЩЕ ПОРИ ВЯТЪРА С НАЦИОНАЛНАТА ФЛАНЕЛКА

Колоездене

Колоездачът на Добрич 1905 Стоян Стоянов е включен в младежкия ни национален тим за състезатели до 23-годишна възраст. Утре той и останалите ни елитни велосипедисти ще бъдат събрани на Колодрума в София от наставника на “трикольорите” Тодор Колев. Стоян, чийто личен треньор е Георги Друмев, за първи път ще облече националната фланелка. Той и останалите ни топ колоездачи ще участват в три еднодневни състезания – 60 километра колокритериум в Белград, 180-километров класик в Баня Лука и 167-километров класик от Баня Лука до Белград.


Стартовете са с категория 1.2 и най-добрите ще вземат точки за световната купа. В надпреварите ще се включат елитни отбори, които се представят в състезания като Тур дьо Франс и Джиро ди Италия.  Общо 220 души ще участват в състезанията.

“Стоян е на 20 години. За мен той е един перспективен състезател, на който ще разчитам много през следващите години. През последните няколко сезона той се доказа като голям боец в стартовете у нас и заслужено Тодор Колев му е изпратил повиквателна за националния отбор. Очаквам състезателят ми да оправдае доверието на селекционера на представителния тим”, каза треньорът на добричкия колоездач Стоян Стоянов – Георги Друмев.

На състезателите на Добрич 1905 им предстои участие за купа Сливен на 1 май. След това мъжете заминават да участват в колонадпревара в Португалия. Юношите младша възраст ще се включат в международен турнир от 7 до 9 май във Видин, а на 15 и 16 май възрастовата ни група е домакин на отборен шампионат на шосе.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter