VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МЪЖКИЯТ ДРИЙМ ТИМ ЗАПОЧНА ГОДИНАТА С ПРИЗОВО МЯСТО

Колоездене

Колоездачите на Добрич 1905 започнаха годината с призово класиране. В първия старт за сезона Красимир Коев зае трета позиция в 50-километровия критериум в Шипка. На следващия ден завърши трети и в колокритериума в Казанлък. Това му донесе трето място в общото генерално класиране от двата дни, валидно за купата на Българския колоездачен съюз. Младият колоездач на клуб "Цар Симеон 1898" (Пловдив) Борислав Иванов триумфира в състезанието на шосе. Той успя да запази първата позиция, след като взе голям аванс още в първия състезателен ден. Втори завърши Драган Спасич от Железничар (Ниш).


След Красимир Коев веднага се нареди - Данаил Петров от континенталния про тур отбор на Боависта (Португалия). С това състезание БКС откри новия спортно-състезателен сезон у нас като лично председателят на БКС Венелин Хубенов даде началото на първия старт.
"Добрич бе представен само от мъжкия тим, воден от Валентин Живков. Това са десетината състезатели, който привлякохме от Бургас. Юношите ни не можаха да запишат участие поради липсата на финанси в клуба. Смятам, че с този мъжки отбор има потенциал не само за призови места в България, но и в чужбина", заяви Георги Друмев.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter