VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЯКИ ЗАБИВКИ В СТРАХОТНО БАСКЕТБОЛНО ШОУ

Баскетбол

Варна за пореден път доказа, че с право може да се нарече баскетболна столица на България. В зала "Конгресна" пред най-интелигентната баскетболна публика се изигра мача на звездите. Легендата в световния баскетбол и консултант на нашия национален тим Светислав Пешич даде началото като хвърли първата спорна топка. Преди това отбора на Тойота излезе с рекламни коли на компанията, а Тити Папазов остана верен на себе си и се появи от багажника на най-малкия автомобил. Срещата се превърна в един истински шоу мач в който резултата нямаше никакво значение, а двата тима забавляваха изцяло многобройната публика в залата. Всички баскетболисти се стараха да правят изключително атрактивни комбинации и нормално за такива срещи липсваше играта в защита.
 


Празничното настроени завладя всички в залата, а момчетата от "Спейс Дънкарс" показа невероятни акробатични забивки по време на почивките. И докато отбора на Тити Папазов все пак гледаше как да спечели срещата, от отсрещната страна се бяха настанили в удобни сепаренца и с кафенце на масичките се забавляваха.
Крайният резултат не е от значение, на фона на радостта която доставиха баскетболистите на варненската публика. За MVP на мача бе определен Донълд Коу. Сашо Янев от Евроинс Черно море бе определен за най-добър млад играч в срещата. "Якобс 3 в 1" - "Тойота" 95:105

Текст Екатерин Дончев, снимка Цветомир Трънков,  varnautre.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter