VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛИЧНИ РЕКОРДИ ЗА ЩАНГИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА И ДЖИМ В БУРГАС

Вдигане на тежести

Щангистите на Добруджа и Джим постигнаха лични рекорди по време на държавния лично отборен шампионат при децата, който федерацията, оглавявана от Антон Коджабашев, организира в Бургас. Тимът на Добруджа, воден от Тодор Кирчев, се представи с двама щангисти. В кат. до 35 кг Себайдин Халим завърши втори, а при 55-килограмовите Веселин Георгиев зае трето място. Тримата представители на Джим бяха абсолютни дебютанти, но това не им попречи да подобрят личните си резултати, заяви наставникът Диян Дейков.


Братята Али Демир и Денис Демир - ученици в ОУ “Н. Й. Вапцаров”, се наредиха съответно на 3-то и 6-о място в категориите до 45 и до 35 кг. Милан Тошев от ОУ “Христо Смирненски” завърши на четвърта позиция в надпреварата при 55-килограмовите.

Треньорите и на двата клуба заявиха, че са много доволни от представянето на своите тежкоатлети и похвалиха домакините за чудесната организация.

Клубът на Добруджа имаше и трима участници при кадетите. Голяма битка за първото място в кат. до 62 кг води Мартин Андреев. Той направи 6 опита, но в крайна сметка имаше повод за радост. Трети в категориите си до 56 и 84 кг станаха Георги Костадинов и Стелиян Илиев. Късно днес завършва шампионатът при юношите, а в понеделник щангата над главата си ще вдигат мъжете.

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter