VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАПОЧВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА ДЕТСКИ ТУРНИР "ДАНОНИАДА"

Футбол

Записването за участие в тринадесетото издание на "Данониада" - единственият по рода си футболен турнир за деца до 12-годишна възраст, традиционно организиран от "Данон-Сердика" АД, Министерство на образованието и науката и Български футболен съюз и с подкрепата на Фондация "Димитър Бербатов", започва тази седмица.


Заявките за участие в "Данониада 2010" ще стават единствено през интернет на адрес www.danoniada.bg, като право на участие имат всички отбори, съставени от деца до 12-годишна възраст, в това число смесени отбори или отбори, изцяло съставени от момичета. Срокът за приемане на заявки за участие е 10 април 2010 г. Записалите се тимове ще бъдат разпределени в 6 зони, а мачовете от първата фаза на турнира започват на 25 април и ще се играят в продължение на 1 месец. Първите два отбора от всяка зона се класират за финала на турнира, който ще се проведе в София в началото на месец юни.
По традиция победителят в "Данониада" ще участва на Международна купа "Данон", която тази година ще се проведе в ЮАР в началото на месец октомври.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter