VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АМЕРИКАНЦИ, ТУРЦИ, АЗЕРИ И ЯПОНЦИ ЩЕ СА СЪПЕРНИЦИ НА ДРАГО В "ДАН КОЛОВ"

Борба

Американци, турци, азери и японци идват за турнирите по класическа и свободна борба "Никола Петров" и "Дан Колов" в Бургас, съобщиха от федерацията. Схватките са следващия уикенд в зала "Младост". Сили ще премери и добричлията Драгомир Стойчев. Азери и японци ще бъдат представени в свободния и класическия стил,  турците ще стартират и в трите стила (класически, свободен, жени), а янките са заложили на отбор само при класиците. У нас вече са на лагер борци от Тунис и Йордания, а в неделя пристигат състезателите от Страната на Изряващото слънце и ФИЛА-център.
 


До момента са заявени близо 200 борци от 18 страни. Сред тях са Румъния, Полша, Англия, Швейцария, Казахстан, Нигерия, Израел, Монголия, Молдова. Все още чакат поименните заявки.
Националите ни в момента са на лагер в комплекс "Диана", като на турнирите ще участват всичките  най-добри състезатели. Надпреварата ще е проверка за европейското в Баку през април.
И трите ни състава пътуват за Бургас на 25 февруари, четвъртък. В петък е жребият и кантарът. Схватките, както и през 2009-а ще бъдат и в трите стила едновременно.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter