VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛЮБО КЪМ ПРИЯТЕЛКАТА СИ: „СКЪПА МОЯ, ОБИЧАМ ТЕ! ТАКА, КАКТО ОБИЧАМ АРСЕНАЛ И ЛАЦИО!

Футбол

Около 1000 футболни фенове се извиниха на своите половинки за това, че в Деня на влюбените ще прекарат няколко часа пред екрана, вместо да посветят цялото внимание на приятелките си. Това стана възможно благодарение на специалния конкурс на PUMA  „Скъпа, обичам и футбола”.


Жури от най-големите експерти и любители на футболния спорт в България определи 14-те най-оригинални послания в конкурса. Дамите, които са голяма част от участниците в надпреварата, показаха, че са способни да проявят толерантност към своите партньори и да им позволят да се отдадат и на любимата си игра.
Победител в конкурса стана Любомир Цветанов, който в своето извинение сравнява обичта към половинката с не по-малката му любов към Арсенал и Лацио:
„Скъпа моя, обичам те! Така, както обичам Арсенал и Лацио! Липсваш ми, както "А" група през зимната пауза! Желая те така силно, както Арсенал желаят Шампионската лига и както Гонзо желае да бие дузпа на Бате Борисов! Опияняваш ме така, както българска водка Юсеф Рабех и ирландско уиски Пол Гаскойн! Ти си по-страстна и от Вили Вуцов по време на мач! Без теб живот няма, както няма и Пловдив без Ботев! Когато си до мен, краката ми се разтреперват като на Ники Михайлов срещу Вердер! По-красива си от Бекъм и Роналдо и по-нежна от Алън Смит и Гути! Не мога без теб, както Иван Иванов без Иван Караджов! Обичам те - няма спор, но обичам и приятелите си, които ме чакат пред телевизора, обичам и студената си бира, обичам и футбола! Затова днес на 14 февруари ще съм с другата моя любов - футбола, а с теб ще бъда цял живот! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter