VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДЕЙСТВАЩ СЪСТЕЗАТЕЛ ВЛИЗА В РЪКОВОДСТВОТО НА РОДНОТО КОЛОЕЗДЕНЕ

Колоездене

Ивайло Габровски влезе в Управителния съвет на Българския колоездачен съюз. За първи път в историята на родното ни колоездене действащ състезател е в ръководството на федерацията. За председател бе преизбран Венелин Хубенов, независимо че извънредното събрание бе предизвикано от недоволни клубове от развитието на този спорт у нас. Мнозина от присъстващите бяха готови да дадат своя вот за промени в колоезденето ни за Ненчо Стайков, чиято кандидатура бе издигната от варненския черноморски колоездачен клуб. Той обаче си направи отвод и отказа да заеме председателското място на БКС. Стайков предложи централата ни да бъде оглавена от бизнесмена Кирил Цочев - бивш външнотърговски работник и заместник министър от близкото минало.


Кандидатурата му формално бе издигната от делегата на КК „Зебри” /Нови Искър/ Валентин Иванов. Грешно изиграните карти от Стайков доведоха до объркване сред клубовете присъстващи на общото събрани. От това се възползва досегашната управа, а новите кадрови предложения бяха отхвърлени чрез явно гласуване. "Загубихме битката, но не и войната. Един ден колоезденете в България ще се движи със скоростта, с която върви световния елит", каза асът на колоезденето ни за всички времена Ненчо Стайков.
В Управителния съвет от 11 души влезе най-добрия колоездач през последните години Ивайло Габровски, който веднага след избирането му веднага наля свежи идеи в ръководството.
Той призова за по-топла и непрекъснато връзка между състезатели и управа. На събранието БКС прие и два нови клуба - от Гоце Делчев и Варна.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter