VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖАНСКИ ЮНАК СЕ ЗАВЪРНА С 5 ПОБЕДИ ОТ ЗАЛАТА НА ЦСКА

Борба

5 победи постигнаха състезателите на клуба по борба Добруджански юнак в държавния личен шампионат за юноши до 19 години в свободния стил. Това обаче не се оказа достатъчно, за да се завърнат с медали. Най-близо до отличията бе най-опитният в групата Емил Русев. В кат. до 84 кг той записа две победи, но допусна тактическа грешка в решаващата схватка, която можеше да го изведе до почетната тройка. Милен Александров премери сили в най-многолюдната категория - до 66 кг. В нея се включиха 35 състезатели, а Милен приключи състезанието с две победи. Веднъж арбитърът вдигна победоносно ръката и на Димитър Костов в кат. до 55 кг.


Тимът на добричлии, водени от заслужилия треньор Петър Петров, се представи с общо петима борци. В шампионата се включиха 162 състезатели от 28 клуба.   
Теодор Стоев от Левски бе обявен за най-техничен състезател на шампионата за юноши в свободната борба в залата на ЦСКА в комплекс "4-ти километър" в София. Борецът на "сините" стана първи в кат. до 74 кг. Призът за най-резултатен борец получи Михаил Янев от НСА-Академик, станал първи при 66-килограмовите.
 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter