VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИРО ГРАДИНАРОВ НА ПРОБИ В ИРАН

Волейбол

Българският волейболен национал Мирослав Градинаров днес заминава за Иран, където ще изкара едноседмични проби с вицешампиона „Сайпа”, съобщи pozvanete.bg.


В тима се подвизава и бившият национал Евгени Иванов-Пушката. Както е известно, Миро прекрати договора си преди няколко дни с италианския „Пинето”. Проблемите на Градинаров с тима от Серия „А1” започнаха преди Нова година. Президентът на варненския „Черно море” Красимир Илиев, който държи правата на Миро Градинаров, още тогава се закани да прекрати договора на национала с италианците. Тогава от „Пинето” бяха платили само част от поредния транш по договора на волейболиста и обещаха нов превод до дни. В крайна сметка се стигна до развод по взаимно съгласие.

„Ще подпиша договор, ако ме одобрят. Не знам за интерес от други отбори. Все пак почти никой не знаеше, че съм разтрогнал с „Пинето”. Надявам се, че в Иран всичко ще е по-добре”, каза за „Позвънете” Миро Градинаров.

Бившият играч на „Черно море” добави, че му е мъчно, че напуска „Пинето”. „Това е напълно нормално. Все пак в Италия се играе най-добрият волейбол. Всеки иска да се състезава там. За съжаление нямаше какво да се направи. Това ми е професия и аз трябва да издържам семейството ми с нея”, заяви националът.

Според него слабите резултати на „Пинето” в италианското първенството се дължат на това, че отборът е започнал подготовка една седмица преди старта. „Това е първата причина. Ръководството не знаеше дали ще играе в Сериа „А1” или „А2”. Другата причината е, че не започнахме шампионата с добър треньор. Този, който ни води до сега не е бил наставник на отбор в Сериа „А1”. След като го сменихме, записахме две победи. Не ми се вярва обаче отборът да се спаси от изпадане”, завърши Миро Градинаров.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter