VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ СЕ ЗАВРЪЩА В РЕДИЦИТЕ НА ДОБРУДЖАНСКИ ЮНАК

Борба

Драгомир Стойчев окончателно реши да се състезава за родния си клуб Добруджански юнак в предстоящия държавен шампионат по борба свободен стил за мъже.


Още миналата седмица състезателят сподели за centersport.org, че има голяма вероятност да представя добричкия тим в шампионата. Той ще се включи в коронната си категория до 96 кг. “За да вляза в категорията, трябваше да сваля три килограма. Имам малка контузия, но се надявам тя да не изиграе роля при схватките”, каза Драго.
За Добруджански юнак ще се борят още четирима състезатели. Юношите Димитър Костов и Васви Исмаил ще се впуснат при 55-килограмовите, а Милен Александров ще се бори в кат. до 60 кг. Опитният Румен Колев ще участва в кат. до 66 кг, научи centersport.org от заслужилия треньор на добричкия тим Петър Петров.  
От федерацията обявиха, че меренето за държавния личен шампионат за мъже и жени ще е в залата по борба в спортния комплекс "Дианабат". Утре ще се мерят борците от свободния стил, а схватките на Драго и компания ще бъдат в четвъртък сутринта. 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter