VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБЗОР 2009: КОЛОЕЗДАЧИТЕ БЕЛЕЖАТ ПРОГРЕС

Колоездене

Значителен прогрес във всички възрастови групи бележат колоездачите от клуб Добрич 1905 с треньор Георги Друмев.


Мъжете заеха четвърто място в отборния шампионат в Сливен, а юношите младша възраст завършиха трети в отборното първенство в Казанлък.
С националната фланелка Ивелин Иванов се класира шести на шосе в Балканиадата за юноши в Турция. Талантливият колоездач има принос и за чудесното представяне на мъжкия тим в отборното първенство в Града на Войводите.  
При младежите до 23-годишна възраст Веселин Димитров зае четвърто място на личното първенство на писта и шосе. Още двама състезатели бяха сред най-добрите тази година - Петър Петров и Джеват Алит. Наставникът Георги Друмев подготви на високо ниво своите възпитаници, които при всеки вътрешен старт бяха в ТОП 6. Треньорът е издействал на своите колоездачи през 2010 година да стартират в международни състезания в Сърбия, Турция и Румъния, където да продължат да трупат опит. Клубният президент Димо Димитров и Бернд Херман са осигурили състезание в Германия от 3 до 6 април, което вече е заявено.
При ветераните Никола Димитров и Иван Йорданов затвърдиха шампионските си места в групите от 40 до 50 и от 50 до 60 години. 

centersport.org

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter