VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПОЧИВКАТА НИ ЗАПОЧВА СЛЕД МАЧА В ДУПНИЦА, НА 11 ЯНУАРИ ЗАПОЧВА ЗИМНАТА ПОДГОТОВКА

Футбол

Заяви Филип Филипов - старши треньор на "Калиакра", в интервю на Димитър Апостолов


-  Приключиха срещите от есенния дял на първенството в Източната "Б" група и "Калиакра" ще зимува на третото място. Как определяте позицията на отбора и представянето му през изминалия сезон, г-н Филипов?
- Мисля, че сме в добра позиция, тъй като конкурентите ни "Дунав" и "Несебър" са по на една-две точки от нас, а и двата отбора ще ни гостуват през пролетта . Като цяло представянето ни е добро с изключение на мача с "Брестник", който можехме да спечелим, а нелепо загубихме.
- В хода на първенството няколко пъти загатвахте, че за да има конкуренция в отбора, са нужни няколко попълнения. Имате ли виждане откъде ще ги търсите и за кои постове?
- Общо взето ще укрепваме халфовата линия. Имаме предвид някои футболисти, те не са с кой-знае колко известни, не са и много възрастни, но са  добри състезатели и ще ни бъдат полезни през пролетта.
- В събота излизате в третия мач от третия кръг срещу "Марек" в турнира за Купата на България. Ще успеете ли да преодолеете и този противник?
- Абсолютно сериозно се готвим за този мач, за това съм казал на футболистите, че почивката им започва след мача за Купата. Напълно сме готови и мобилизирани и потегляме с нагласата да победим  "Марек" в Дупница в мач, който никак няма да бъде лек. Познавам доста добре този отбор, който в домакинските си мачове играе доста добре и мобилизирано, но мисля, че ние ще се представим по-добре и ще продължим в борбата.
- Имате ли вече виждане за зимната подготовка и контролите, които ще изиграете?
- Да програмата е известна. Подготовката ще започне на 11 януари тук, в Каварна, имаме яснота и за контролите. Условията тук са добри и не е необходимо да ходим другаде.През февруари ще участваме в традиционния зимен турнир  в курорта "Албена" и се надявам да направим една ползотворна подготовка.
 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter