VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПОРНО ЗВЕЗДА Е ПОРЕДНАТА ЛЮБОВНИЦА НА ТАЙГЪР УУДС

Голф

Мъките на Тайгър Уудс очевидно нямат край. След поредицата от обвинения в изневери и всевъзможни разкрития за негови извънбрачни връзки, дойде ред и на любовница номер 7.


За разлика от досегашните сервитьорки, организаторки на светски събития и управителки на нощтни клубове, вече има замесена и порно звезда. Световните медиите гръмнаха с разкритието, че Холи Самсън (снимка 2) е поредното попълнение в доста любопитния списък със завоевания на най-добрия голфър в света. 36-годишната русокоса изкусителка от Лос Анджелис е известна с участието си в някои емблематични за порно индустрията филми. Засега обаче тя не е направила публично изявление по повод тези слухове.

Самсън нареди името си до това на Кори Рист (любовница №6), която заяви тези дни пред медиите, че поддържа интимни отношения с Уудс от миналата година, когато се запознават в нощен клуб в Ню Йорк. Сред другите "обвинителки" на носителя на 14 мейждър титли е още и 26-годишната Джейми Джънгърс, която е била помолена от приятеля си да взема автограф от Уудс и всъщност така двамата са започнали връзката си. Сервитьорката от Флорида Минди Лоутън също е сред предполагаемите любовници на най-богатия спортист в света. Рейчъл Учитъл, Джейми Гръбс и Калика Макуин допълват списъка. Някои от гореспоменатите госпожици даже заявиха, че разполагат с телефонни записи и снимки, които могат да докажат твърденията им.

Както е известно, скандалът около Тайгър Уудс избухна преди няколко дни, когато той катастрофира на излизане от дома си в Уиндърмиър близо до Орландо. Той получи наранявания на лицето при удара на луксозния му "Кадилак Ескалейд" в пожарен кран, а след това и в дърво. Голфърът отказа категорично да отговаря на въпросите на полицията, както и на тези на журналистите и бе глобен за непредпазливо шофиране със скромните 164 долара.

Според една от тиражираните версии американецът се е скарал със съпругата си Елин заради подозрения, че й е изневерил. По време на кавгата бившата манекенка е раздрала лицето на половинката си, след което го е подгонила навън с клъб за голф и е счупила задното стъкло на автомобила. Друга версия гласи, че Уудс е напуснал дома си през нощта, а след като е катастрофирал, Елин го е извадила през задното стъкло, тъй като той е бил в безсъзнание.

Междувременно в медийното пространство се появи и запис на разговор между Уудс и сервитьорката Джейми Гръбс, в който голфърът я моли да крие номера си, когато звъни, защото съпругата му имала подозрения и проверявала мобилния му телефон. Sportal.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter