VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОТБОРЪТ НА КАМЕН СТАНЧЕВ ЩЕ ИГРАЕ КОНТРОЛА В КАВАРНА

Футбол

Макар че срещите от есенния полусезон на областното първенство по футбол за мъже приключиха, днес тимът на Добруджански спортист (Стефан Караджа), който завърши на осмо място в Западната група, ще премери сили с лидера в Източната - Чиракман (Селце).


От президента на Добруджански спортист Камен Станчев научихме, че проверката ще се проведе на осветление на терена с изкуствена настилка, който е в непосредствена близост до градския стадион в Каварна, и ще започне в 18.00 часа. Мачът на изкуствения терен ще бъде първият на ниво мъжки отбори, откакто бе поставено осветлението. Досега удоволствието да играят под светлините на прожекторите са имали само юношеските формации на каварненския клуб. От Камен Станчев научихме още, че в срещата ще бъдат изпробвани двама-трима нови състезатели.
Съперникът на Добруджански спортист е есенен първенец в Източната група. Голяма заслуга за лидерската позиция на отбора има бившият състезател и старши треньор на Калиакра (Каварна) Радостин Трифонов, който е основна фигура в състава на Чиракман. ndt1.com

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter