VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЛЧИКЛИИ ИСКАТ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА ВЪВ ВАРНА

Футбол

След двубоя със Спартак наставникът на Черноморец (Балчик) Радостин Димов обяви, че ще искат служебна победа, защото са получили информация, че варненци не са си платили глобите за картони.


"Домакините играха като истински мъже. Поздравявам ги. Въпреки проблемите им, показаха, че са по-добрият тим и мъжкото в тях надделя. Все пак има закони и правила, които трябва да се спазват. Както ние си плащаме картоните, така трябва да го прави всеки", каза Димов на пресконференцията след двубоя.
„Ако искат да се оплачат в Международния съд в Хага. Ние сме Варна, а те винаги ще останат Балчик. Все едно мравката да измести слона, дори да е болен. Ние сме изрядни и затов сме спокойни. Момчетата са страхотни мъже и им казах това в съблекалнята. Сега ще играем за победа в Пловдив, за да стане най-голямата аномалия - без пари да сме първи на полусезона", контрира Атанас Атанасов. Той уточни, че при гостуването в Пловдив ще играят всички футболисти, без тези с червени картони, тъй като от Балчик пак могат да подадат жалба.  ole-bg.com

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter