VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДВАМА СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛЕН ТРЕНЬОРСКИ СЕМИНАР ПО БАСКЕТБОЛ

Баскетбол

Родната ни федерация по баскетбол организира двудневен национален треньорски семинар в Самоков, научи CenterSport. Той ще се проведе на 28-ми и 29-ти ноември и ще бъде задължителен за всички треньори, които се занимават с баскетбол в България на всички нива, възрасти и в двете направления.

 


Събитието ще се използва за сертифицирани на действащите баскетболни треньори на територията на България. Националният треньорски семинар е организиран с подкрепата на ФИБА Европа. Треньорската комисия към БФ Баскетбол покани за гост-лектори испанецът Хосе Мария Бусета, словенецът Деян Михавац и Александър Яковлевич – и тримата лектори на ФИБА.
Семинарът ще се проведе в Арена Самоков и стартира в 10 часа на 28-ми ноември (събота). Лекциите и темите за семинара ще бъдат главно насочени за работа с подрастващи и изграждане на млади баскетболисти. Треньорката в баскетболен клуб Добрич 93 Венета Великова заяви за CenterSport, че тя и нейният колега в отбора Янаки Янакиев ще вземат участие в семинара в Самоков.

 

При използването на информация и снимки поместени в сайта, позоваването на centersport.org е задължително!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter