VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВРАТАРЯТ НА ПРОСОКЪР РАЗТОПИ "СЛAДОЛЕДЕНИТЕ МОМЧЕТА"

Футбол

Отборът на АМФК Добрич завърши наравно 1:1 с ПроСокър в среща от XI-ия кръг на Аматьорската мини футболна лига. С голям принос за открадната точка от срещата с добричлии бе стражът на противниковия тим.


Той буквално заключил своята врата, тъй като статистиката показва, че "сладоледените момчета" са отправили 28 точни удара и 57 неточни. 85-те изстрела са довели само до един гол.

Срещата започна с натиск на добричлии. В 14-ата минута Никола Богданов отбеляза, с което добричлии поведоха в срещата. Последваха няколко пропуска, след което в 18-ата минута след колективна грешка в отбраната на АМФК Добрич резултата стана 1:1. До почивката добруджанци се опитваха да пробият защитата на ПроСокър, но така и не успяха. Второто полувреме се игра само в едното поле на терена, но се оказа безрезултатно. С пропуски се отличиха всички в отбора без вратаря. В крайна сметка се получи се интересен и динамичен двубой, в който добричлии имаха силно надмощие, но не успяха да го материализират. Срещата започнаха 1. Митков, 4 Андреев (к), 13. Лазаров, 16. М. Иванов, 5. Богданов, 17. Кацарски  и 9. Енчев. Като резерва се включи Радушев. Следващият мач на АМФК Добрич е срещу отбора на ФК Жилет.
 

При използването на информация и снимки поместени в сайта, позоваването на centersport.org е задължително!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter