VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В ДОБРИЧ БРОИХА 1400 ЛЕВА ЗА ЕКИП НА БОЙКО БОРИСОВ

Футбол

Добричкият бизнесмен Илия Джендов брои 1400 лева за спортен екип на премиера Бойко Борисов. Това стана по време на търг на благотворителния бал на единствения по рода си у нас дамски клуб “Майчина грижа”. Екипът бе син на цвят, с герба на София и придружен с името и личния автограф на министър-председателя. Наддаването за фланелката, която бе с №13, тръгна от 700 лева. Лично две чаровни момичета се разходиха покрай гостите на бала, за да покажат дара от Бойко за бляскавата вечер.


Не бяха малко мераклиите, които искаха да си тръгнат с екипа, но в крайна сметка Джендов ги отказа с крайната сума, която предложи. По време на търга се разбра, че размерът на спортното облекло е XXXL.
Водеща на събитието, което се провежда за 13-и път, бе Радост Драганова. Организаторите от клуб “Майчина грижа” събраха от търга и томболата 30 610 лева плюс 13 хиляди лева дарение, осигурени във вид на обучение от ректора на Международния колеж в Добрич доц. Тодор Радев. Парите ще отидат за талантливи деца сираци и полусираци. Досега дамите в Добрич са събрали 220 000 лева. На бала снощи присъстваха 300 гости.

 

 

При използването на информация и снимки поместени в сайта, позоваването на centersport.org е задължително!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter