VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФИЛИП ФИЛИПОВ: ЛОКОМОТИВ Е ПРЕОДОЛИМ ОТБОР, НО ЗА НАС ПРИОРИТЕТ Е ПЪРВЕНСТВОТО

Футбол

"За нас приоритетно е участието ни в първенството, а Купата оставяме на второ място. Все пак сме домакини на отбор от "А" група и ще се опитаме да се представим добре и да го победим.
 


Съперникът ни е отбор с традиции, но в момента има проблеми и мисля, че в сряда ще се получи оспорван мач и се надявам да продължим в борбата. Познавам добре играта на пловдивчани, давали са ги толкова пъти по телевизията и не ми е нужно разузнаване" заяви треньорът на Калиакра (Каварна) Филип Филипов за жребия за Купата на България, който противопоставя отбора му срещу Локомотив (Пловдив).
Задоволство от жребия изрази и председателят на клуба Венцислав Василев: "Локомотив е отбор, който се бори за оставане в елита и е напълно преодолим. За нас по-важен е мачът ни в събота, когато отново в Каварна, посрещаме Спартак (Пловдив) в предпоследния кръг на първенството на Източната "Б" група".
"Очаквам отново да победим Локомотив (Пловдив), както го направихме и преди две години. Предимството ни е, че сме домакини и нашите фенове ще ни подкрепят. Отборът на Калиакра се намира в подем и се надявам това да се потвърди и в сряда", добави кметът на Каварна Цонко Цонев.  Димитър АПОСТОЛОВ

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter