VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЧЕРНОМОРЕЦ (ПОМОРИЕ) ТРЪШНА ЛИДЕРА НЕСЕБЪР

Футбол

Отборът на Черноморец (Поморие) победи лидера Несебър с 1:0 в първи двубой от 13-ия кръг в Източната "Б" група. Тимът на Петър Хубчев се поздрави с успеха след попадение на Цветан Филипов в 62-ата минута. Той се разписа след отлична контраатака. Двубоят започна с натиск на домакините, който обаче постепенно бе притъпен от Несебър.


В 40-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Атанас Рибарски събори Бранимир Костадинов и бе отстранен.
През второто полувреме натискът на Черноморец се засили. В 62-ата минута при една продължителна атака на Несебър, гостите се оголиха и бяха наказани.

МНЕНИЯ СЛЕД ДВУБОЯ:

Валери Дамянов (треньор Несебър):
Червеният картон изигра роля при развитието на мача. Направихме доста грешки. На изкуствения терен, топката е по-бързо и ние не успяхме да се нагодим.  Не успявяхме да задържим топката и да си я подадем. Смятам, че играха подредено и успяха да ни затруднят. Надявам се в следващите мачове.

Петър Хубчев (треньор Черноморец):
На фона на положенията, които пропуснахме, победата е заслужена.  Очакванията ми се оправдаха. Един изключително оспорван и равностоен отбор. Нашите цели са да играем такива мачове. Моят млад отбор доказа, че може да играе в "Б" групата. Моите амбиции са да младите момчета да натрупат повече опит. Нашата цел е на гоним точки, а да играем футбол.
Отборът на Черноморец (П-е) победи лидера Несебър с 1:0 в първи двубой от 13-ия кръг в Източната "Б" група. Тимът на Петър Хубчев се поздрави с успеха след попадение на Цветан Филипов в 62-ата минута. Той се разписа след отлична контраатака.

 football24.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter