VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Специално за CenterSport: ВАНЯ КИРОВА СТАНА ШАМПИОНКА НА БЪЛГАРИЯ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Художествена гимнастика

Добричлийката Ваня Кирова стана шампионка на България по художествена гимнастика с ансамбъла на Левски плюс. Новината за CenterSport съобщиха родителите на грацията, която се завърна в официално състезание, след като близо година лекуваше контузия. Съставът на Левски плюс триумфира при жените в държавното първенство за ансамбли, което се проведе в столичната зала "Универсиада". Ансамблите при жените показаха съчетание с 5 топки, което изиграха два пъти. На второ място е Илиана Е.ОН. Двата тима получиха равен брой точки - по 45.150, но Левски плюс получи по-високи оценки за изпълнение. Бронзовите отличия станаха притежание на Левски Триадица с 42.300 точки. В подреждането следват отборите на  Алегро с 42.175, Левски с 41.025 и Тракия с 40.025 точки.

 


При ансамблите старша възраст титлата спечели отборът на Левски с 43.950 точки. Шампионки при ансамблите девойки младша възраст стана съставът на  Чар ДКС (Варна) с 39.500 точки. В надпреварата участваха общо 44 ансамбъла. С това състезание приключи спортния календар на Българската федерация по художествена гимнастика.


При използването на информация и снимки поместени в сайта, позоваването на Информационна агенция CenterSport е задължително!

 

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter