VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СКАНДАЛНО: ПОЛОВИН МИЛИОН ВЗЕЛИ ТРИМА ОТ ЦСКА ЗА ЗАГУБАТА ОТ МИНЬОР!

Футбол

Трима защитници на ЦСКА са взели доста крупна сума в размер на половин милион лева след загубата от Миньор Перник на "Българска армия", сензационно разкри Sport1.bg.


Именно това е и причината част от футболистите да бъдат бити, но не от привърженици, върху които някои се опитаха да хвърлят вината, а от хора, гравитиращи в средите с нелегални залагания у нас.
Тримата играчи от ариергарда на ЦСКА са прибрали общо 520 000 лева за загубата от перничани, а след това те и още няколко техни съотборници бяха извадени от основния отбор. Оправданието на играчите е било, че не са взимали пари от три месеца насам, а също така са напднали директно собствениците на тима.
Явно солидната преднина, която ЦСКА имаше пред вечния си съперник Левски преди срещата с Миньор, и налегналото ги безпаричие, е подтикнала футболистите към тези действия.
P.S.: Умишлено не споменаваме пълните имена на футболистите, които и без това си имат доста проблеми. Ще публикуваме буквите от първите и фамилните им имена, но в разбъркан ред - Й, Б, И, А, И, Т... Всеки може сам да си отговори кои са тези футболисти!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter