VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦОНКО ЦОНЕВ: И С 5000% ДА ИМ ВДИГНАТ ПРЕМИИТЕ, ПАК ЩЕ ГИ БИЕМ

Футбол

Надявам се да продължим традицията да побеждаваме Черноморец Балчик. Досега имаме 4 мача – 3 официални и 1 приятелски. В неделя очаквам пета поредна победа. Надявам се да се получи хубаво дерби, което да удовлетвори феновете на стадиона и пред малкия екран. Независимо, че мачът ще се излъчва пряко по РИНГ.БГ очаквам феновете на Цар Футбол от Добричка област да дойдат в Каварна и на живо да станат свидетели на футболния спектакъл, каза за CenterSport финансовият благодетел на Калиакра Цонко Цонев.


Той потвърди, че целта на отбора му е да влезе в “А” група и допълни, че пътят към елита преминава със задължителна победа над балчишките “акули”. 
“Не със 100, а с 5000 процента да им вдигнат премиите на футболистите на Черноморец (Балчик) за предстоящия мач, пак ще ги бием. Нещата се решават на терена! Не сме комплексиран тим като предстоящия съперник и неговото ръководство”, каза Цонко Цонев и припомни, че в четирите домакински срещи от сезона неговия отбор още не е допуснал гол. “Излизаме за чиста победа срещу Черноморец”, категоричен е градоначалникът на Каварна. Той каза, че ще бъде в сектора на феновете, а колегата му от Балчик ще бъде настанен във ВИП-ложата. Снимка kmetal.eu
 

 

 

 

 

При използването на информация и снимки поместени в сайта, позоваването на centersport.org е задължително!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter